Werkwijze

De begeleiding bij PVAA is flexibel en oplossingsgericht. We onderzoeken de gewenste situatie en richten ons op haalbare mogelijkheden. De begeleiding vindt plaats in de voor u vertrouwde omgeving, thuis of op uw werk.

Marion is een medische coach, een gids voor u. Zij voorziet u van goede informatie en maakt een plan mèt u. In de begeleiding is er veel aandacht voor het versterken van zelfmanagement. De gedragskenmerken van ADHD zijn in veel gevallen blijvend en u profiteert ervan als u zelf zoveel mogelijk regie kunt nemen in de onvoorspelbaarheid van het alledaagse leven.
 

Persoonlijke groei is een actief proces dat op elke leeftijd voordelen kan opleveren.

 
Bij PVAA draait het om U als persoon. En daar besteden we aandacht aan. We staan stil bij de manier waarop u communiceert met uzelf, en met anderen. We onderzoeken in hoeverre u zich bewust bent van uw sterke kanten èn of u deze optimaal benut. Voor wie hierin verandering wenst biedt recent wetenschappelijk onderzoek perspectief. De hersenen blijken zich in een permanente staat van verbouwing te bevinden en het ontwikkelen van effectiever gedrag is altijd mogelijk.